Gotier Manufactures neix al 2008 amb la il·lusió de consolidar-se com un espai creatiu.

La nostra VISIÓ es la Creació d’espais càlids i mobiliari amb materials nobles, naturals i recuperats en KM ZERO desenvolupant projectes personalitzats i sostenibles.

La nostra MISIÓ és el disseny a mida i PRODUCCIÓ PRÒPIA de mobiliari i complements singulars per la restauració i la llar. Harmonització dels projectes amb les necessitats dels clients, a base de l’ús de materials en el seu estat més pur (ferro, fusta, pell i fibres naturals).

ELS VALORS de la nostra empresa:

– LA SOSTENIBILITAT I ECOLOGIA. El nostre compromís és l’ús de materials naturals i de proximitat amb el màxim respecte amb el medi ambient.

– LA INNOVACIÓ. Ens mou i ens empeny la recerca constant de solucions innovadores al mercat.

– L’ENFOCAMENT AL CLIENT. La nostra principal tasca és esforçar-nos per entendre les  necessitats del client i proposar solucions adients i coherents amb la nostre visió.

El fet de treballar amb materials local (Km0) ens permet augmentar la rapidesa i eficàcia en el servei.

– EL FUTUR. Nomes ens el plantegem i el concebi’m amb un creixement sostenible per tal d’assegurar la creació de valor constant per el client.

– L’EXCLUSIVITAT I LA DIFERENCIACIÓ. Les nostres propostes de disseny sempre contemplen el tractament personalitzat, i aquest fet és el nostre distintiu i el fet diferencial al mercat.

– LA RESPONSABILITAT SOCIAL. El nostre compromís també és amb la societat i en   concret amb la comunitat local, malgrat néixer com a empresa global.

– LA COL·LABORACIÓ. És el reflexa del nostre tarannà i la nostra guia diària. La manera de treballar tant en la esfera interna i en la externa (proveïdors i clients).